perjantai 25. toukokuuta 2012

Suvivirsi

Kevään ensimmäinen suvivirsi kuunneltu. Tyttö suostui laittamaan päälleen neulomani boleron, se on jo sinänsä saavutus. Likka on hyvin nirso siitä, mitä päälleen laittaa.
Lankana oli joku Lidln puuvilla sekoitelanka (ostettu koska oli niin pikkulikan värinen). Koristeet tein Lesley Stanfield:n Virkkaa kukkia, perhosia ja korentoja-kirjan ohjeilla (tuoksuherne, sitruunaperhonen). Stanfieldn kirjat ovat tosi innostavia kaikkeen koristeluun.

Kaikkea tulee kerättyä nurkkiin. Mummulassa vaihdettiin sänkyyn patjoja ja mummu tuli kysyneeksi haluaisinko petarit vai heittääkö pois. 


Meillehän se iso parisängyn petari raahattiin. Rulla pyöri jaloissa pariviikkoa, kuunnes tänään kyllästyin ärtyneisiin katseisiin talon miesväen suunnalta.


Ajattelin että näistä paloista syntyisi istuinpehmusteita, lattiatyynyjä tai jotain sellaista. Ehkäpä tilkkuhommia yrittelen.

Tallinnan reissulla ihastuin iloisen värisiin kaulakoruihin. Ne oli tehty pienistä helmistä monilla kirkkailla väreillä. Tiesin, että kotona minulla olisi samanlaisia helmiä, joten päätin yrittää itse tehdä jotain. Kaulakoru vaihtui rannekoruun...  On se hankalaa. Eikä tulos näytä kumoiselta. Eipä taida helmityöt olla minun lajini.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti