maanantai 7. toukokuuta 2012

Laiskottelua

Oikeastaan tänään iski tajuntaan ekan kerran, ettei minun tosiaan tarvitse lähteä aamulla töihin (tai saa lähteä), kun työpaikkaa ei ole. Tämän kuukauden aikana on pikemminkin tuntunut, että olen lomalla ja kohta se arki taas alkaa. Mutta eipä se alakkaan, ei ainakaan kauhean nopeasti. Noita sopivia työpaikkoja ei tunnu olevan tarjolla.

Tämä paivä on mennyt laiskotellessa, mitään en ole saanut aikaiseksi. Vilkaisin tuonne ompelupöytäni suuntaan ja huokaisin.


Kaipa se ompelukone tuolla jossain on. Pitäisi vissiinkin vähän järjestellä, jos vaikka uusimmasta Tilda-kirjasta jotain yrittäisin ommella.Tykästyin tähän lintuhäkki viritelmään. Se sopisi hyvin tuonne meidän vilpolaan.


Meillä on sisäovissa tällaisia kylttejä, jotta osataan suunnistaa.Muutama vuosi sitten innostuin ristipistoista. Tuon sauna työn ohjetta katselin jostain vanhasta käsityölehdestä monet kerrat, ennenkuin uskaltauduin kokeilemaan. Ja minusta siitä tuli hieno. Enempi olen tehnyt sellaisia pienempiä pistelyitä. En useinkaan tee noita malleja ohjeen väreillä, vaan muutan ne mieleni mukaisiksi ja vähän katson mitä lankoja minulla on ennestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti