sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Reppu

 Olen yrittänyt herätellä ompeluharrastustani, kasseista ja pussukoista tuntui yksinkertaisimmalta aloittaa. Mutta tarvetta olisi kuitenkin reppuun. Olin jo katsellut kaupoista sellaista "rullareppua", vai miksiköhän sitä kutsutaan. Semmoinen pitkä reppu, missä yläosa rullataan tai rullaantuu.


Löysin kyllä ohjeenkin, mutta kärsivällisyyteni ei kuitenkaan riittänyt seurata tuota ohjetta. Mittailin vähän vanhoja reppujani mikä koko ja sitten vaan ilman isompia suunnitelluja työn touhuun.

Tuota päälykangasta minulla on nyt monta metriä, kun sekin löytyi anopin kätköistä (rullalla varmaan 4 m). Se on jotain huonekalukangasta, vähän paksumpaa. Nahkapalat ovat vanhasta nahkatakista, jonka olen joskus paloitellut. Vuori puuvillakangasta ja metalliosat vanhasta laukusta.

Tämä oli aika yksinkertainen ommella, kun en erikoisia krumeluureja tehnyt. Edessä on kaksi avointa taskua ja sisälläkin yksi. Repun suljin vetoketjulla.


Kantohihnat solmin yhteen vain solmuilla.


Ehkä laukun suhteet eivät ole ihan optimaaliset. Vähän pitkä vai sanoisinko syvä , kun repun pohjalta jotain etsii. Eikä tuo yläosa nyt rullalla pysy. mutta käyttöön tulee kyllä.


.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti