lauantai 25. elokuuta 2018

Lapaset

Eipä tunnu nykyään ehtivän tekemään kaikkea, mitä haluaisi. Alkukesästä ajattelin, että nyt päivittelen blogia ahkeraan, onhan kesällä aikaa ja valon antamaa energiaa tehdä. No, tässähän se taas nähdään, että ei pitäisi luulla itsestään liikoja.

Käsitöitä kyllä on tullut tehtyä, mutta se kuvaaminen meinaa jäädä. Ja vielä enempi se kuvien siirto tietokoneelle. Nyt olen alkanut enempi kuvata kännykällä, kun en omista mitään hienoa kameraa, ja kännykäthän ovat nykyisin kameroita. Jospa tämä kuvien siirtokin alkaisi sujua nopsemmin.


Yksi hellekesän puuhasteluista oli neuloa tumppuja. Ihan oikeesti, en muutakaan keksinyt, pikaisesti kun halusin tehdä jonkin lahjan kesän hääparille. Neuloinpa sitten "rakkauslapaset". Tämähän on se tumppu minne saa kaksi kättä, jotta voi talven viimassa ja viileydessä kulkea käsikädessä.
Minun versiostani tuli raidalliset. Ja kirjoinpa vielä laulun sanat yhteiseen lapaseen. "Tämä ilta kävellään käsikädessä - ihmisten edessä. Älä sinä muiden katseista välitä sillä me ollaan yhdessä."

Yksittäisiin lapasiin kokeilin minulle uutta tapaa tehdä peukalo. Olin kuullut että intialainen peukalokiila olisi helppo tapa tehdä peukalo, ja  sitähän se olikin. Taitaa tulla tavaksi käyttää tätä peukaloa jatkossa, niin yksinketainen se oli tehdä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti