keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Jumi

Ekaksi oli valokuvausjumi ja sitten kirjoitusjumi ja nyt on ollut vähän käsityöjumi. Ei huvita kuvata näperryksiään, eikä sitten käsitellä noita kuvia koneella. Ja kun ei ole kuvia niin mitäpä siitä sitten kirjoittamaan. Nyt alkoi huolestuttaa kun ei oikein ole käsityöt maistuneet. Ne kun on oikeastaan ollut se henkireikä, joka on saannut elon värikkääksi.

Nyt sitten ajattelin herätellä käsintekemisen iloa, kokeilemalla jotain mitä en ole tehnyt ennen. Askartelupiireissä on jo jonkin aikaa harrastettu kalenterituunausta. Se on vaikuttanut hauskalta ajankulutus tavalta. Tietty itse en ole oikein kalenteri-ihmisiä, eikä muistikirjatkaan oikein täyty, mutta...  Ajatelin yrittää. Kun en tosiaan kalenterita ole käyttänyt aikoihin ( eipä noita muistettavia asioita ole niin kovasti ollut), niin en nytkään lähtenyt kalenteria ostamaan, vaan laatikosta löytyi Juju-muistikirja, josta sitten lähden tuunaamaan omanlaistani.


Kovin pitkälle puuhasteluni ei ole vielä pääsyt. Muutaman paperin teippailut ja liimaillut sekä kalenteri osuuden tehnyt. Ajattelin että tämä muistikirja/kalenteri olisi nyt tulevalle syksylle. Kalenteri alkaakin sitten elokuusta ja loppuu jouluun.4 kommenttia:

 1. Sitä jumia on täälläkin päässä.....mistähän se johtuu. Onkohan tuo tauti tarttuvaa :) ???

  VastaaPoista
 2. Mä en ole tuollaisesta edes kuullutkaan.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Toi onkin kiva juttu. :) t.Satu

  VastaaPoista