sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pöllöi

Pojun luokalla on joulumyyjäiset marraskuussa. Ajattelinpa tehdä sinne jotain myytävää. Muut saa leipoa, jos minä virkkaisin ja värkkäisin muuta. Ajattelin, että jotain kuusenkoristeita ( sydämiä, lumihiutaleita) ja pöytäliinoja virkkailisin. Nyt ekaksi syntyi kuitenkin pöllöi. Pieniä, ehkäpä avainperiksi tai maskoteiksi reppuun roikkumaan. Itse on kyllä hirveän hankala miettiä, ostaako kukaan tuollaisia ja millä hinnalla.



Sitten innostuin kuulokkeiden johdon ympärille virkkaamaan kiinteitä silmukoita, kun väittävät, että sitten ei nuo johdot enää olisi aina sotkussa tuolla laukun pohjalla. Kiireellä sitten tein ja eikun lopputulosta kokeilemaan uuteen puhelimeeni.Mutta eipähän nuo vanhat kuulokkeet sopineetkaaan uuteen puhelimeeni. Argh, osasin sitten valita kotoa ne ainoat, joissa oli väärän kokoinen liitin.



3 kommenttia:

  1. Mukavan näkösiä pöllöja, kyllähän noista voi hyvin euron pyytää.

    VastaaPoista
  2. Mukavat pöllö aivaimenperiä. Hintaa on todella hanlala omille töilleen laittaa, mutta olen samaa mieltä Kosotädin kanssa tuosta hinnasta ellei sitten jopa 1,50e. Ei tuokaan hinta pahalta tunnu, onhan noi niin komoita pöllöjä!!

    VastaaPoista
  3. Söpöjä pöllöjä, täytyykin tyttärille näyttää...

    VastaaPoista