sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kaulaliina eikun tuubi

Kokeilin kaulaliinan tekoa tämmöisellä konttineuloksella.. Ohjetta löytyy mm. täältä. Loppujenlopuksi tuo tekniikka oli ihan helppoa, kun tajusi idean. Mutta ei huivista ihan halutunlaista tullut. Ekaksi yritin parantaa lopputulosta koukkuamalla huivin reunoihin pari kerrosta, mutta ei se sittenkään ollut oikein kiva. Päätinkin sitten kokeilla muuttaa kaulaliinan tuubihuiviksi, ja jos tulos ei sittenkään miellyttäisi, niin purkuun koko homma. Eipä tarvinnut purkaa, kun lopputulos olikin näin kiva.

13 kommenttia:

 1. Tää on kiva! T, Satu

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköistä tuo neulos tuossa huivissa.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen huivi.
  T:Marjo

  VastaaPoista
 4. Olen ihaillut tuota konttineulesukkia, mutta you tube videota katsellessa loppui usko. Ehkä joskus vielä kokeilen :)

  VastaaPoista
 5. Kiva nähä että joku on onnistunut tässä mallissa. Minä olen aloittanut ja purkanut yhtä monta konttineulesukkaa, jotenkin en vain ymmärrä ohjetta...

  VastaaPoista
 6. Hieno! Itsellä ei kärsivällisyys riittäis tällaseen :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon kans nähnyt tälläsellä tekniikalla tehdyt sukat ja oli kyllä hienot. Kiva kun sai tietää tuon neuloksen nimen niin vois ehkä joku päivä yrittää opetella! Näyttää kyllä aila vaikealta! Hieno tuubihuivi! :)

  VastaaPoista
 8. Onpas mielenkiintoinen tekniikka,hmm - pitääkin vähän perehtyä siihen :) Todella hieno lopputulos ainakin!

  VastaaPoista
 9. no mutta, ompas jännän näköinen! itsellä kun on hallussa vaan se oikea ja nurjapuoli jotenkin, niin tämä vaikuttaa ihan tähtitieteeltä :D upea lopputulos kyllä, wow!

  VastaaPoista
 10. Tässä on varmaan ollut näpertämistä. Kivan huivin olet kyllä saanut aikaiseksi. Teksti vaan edelleen poukkoilee miun silmissä kuten FB:ssä jo ihmettelinkin. :) Onneks kuvat ei ;)

  VastaaPoista
 11. Mun on pitänyt kanssa kokeilla konttineuletta monta kertaa, mutta vielä en ole ottanut asiakseni. Kaunis huivi.

  VastaaPoista
 12. Ihanan näköistä! Mä oon joskus testannut konttineuletta, olis pitänyt tulla sukat niistä, ei tullu :) Ekan kokeilun perusteella en oo ihan huikeen innoissani tästä tekniikasta, mutta pitäisi varmaan testata uudemman kerran jollain vähän helpommalla ohjeella.

  VastaaPoista
 13. Minusta toi on ihana. Olen kiinnostunut ittekkin tuosta kontti tekniikasta. Täytyy kokeilla

  VastaaPoista