sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Juhlintaa

Me ollaan vietetty pojun 12-vuotis synttäreitä tänä viikonloppuna. Ei mennyt niinkuin strömsöössä tällä kertaa nuo leivonnat. Täytekakkupohjat eivät kohonneet, hyydykekakku ei hyytynyt ja sipulipiirakasta tuli liiankin mehveää, ei pysynyt kasassa. No saatiin vieraat kuitenkin syötettyä. Ja huokailin kuinka nopeasti 12 vuotta on vierähtänyt.


Tällä kertaa kasasin tällaisen legokakun. Nykyisin on kiva, kun ihan ruokakaupasta löytyi tuollainen neljän värin sokerimassa paketti, josta sitten kaulitsin ja pyörittelin vähän legoja.


Poju koversi kurptsalyhdyn kahvipöydän koristeeksi.

Tänään ehdin sitten vähän jo istahtaa pöydän ääreen kahvipussien kanssa. Olen facebookissa katsellut hienoja kahvipussikasseja ja sieltä löytyi hyvä ja selvä ohjekkin näihin taitteluihin. Ensimmäisen neliöni sain väsättyä. Nyt huokailenkin vaan, että päivässä saisi olla enemmän tunteja, kun olisi kaikenlaista mitä pitäisi ja haluaisi tehdä.


4 kommenttia:

 1. Toi kakkuhan on hieno! (Miten niin ei kohonnut?)

  Mistä löytyi ohje kahvipussihommmiin? Oon säästänyt niitä jo hyvän tovin, mutten vielä tiedä itä niistä on tulossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, leivoin kolme pellillistä kakkupohjaa jotta sain yhden kakun aikaiseksi. :) Facessa on ryhmä Kahvipussien uusi elämä, siel on tosi hyvä kuvallinen ohje noihin neliöihin.

   Poista
  2. Aaaa :D

   Hei kiitos tuosta vinkistä! Täytyykin käydä heti kurkkimassa...

   Poista
 2. Herkullisen näköinen kakku, tykkään noista lego palikoista.

  VastaaPoista