perjantai 30. elokuuta 2013

Pom pom ...

Tämmöistähän niistä minun tupsukoistani tuli. Alkoi vähän lapsettaa, ensin afrikankukista poni ja sitten näistä tupsuista lammas.


Tämä lähti siitä, että näin jossain käsityölehdessä ohjeen lammasmattoon. Oudointa on, että tuo käsityölehti oli omiani, enkä enää ole tuota ohjetta niistä löytänyt. Näinköhän unta. No, joka tapauksessa ajattelin kokeilla tuota maton tekoa. Ilman ohjetta kuitenkin minun tupsuistani tuli aikasmoisen isoja, ja niistä olisi aika paksu matto tullut. Niinpä sovelsinkin tupsuista tyynyn.

Ulkona viimeiset kukat kukkivat ennen syksyn kylmiä öitä. Pitkään olemmekin saanet tänävuonna nauttia kesän lämmöstä ja auringosta. Nyt jo uhkailevat säänmuutoksesta joten täytyy kerätä viimeisiä värivitamiineja talteen.
Me saamme tänä vuonna tosi vähän omenoita, muutaman maistiaisen vaan. Ei taida edes omppupiirakkaan riittää. Onneksi luumuja tulee sitten reippaammin. Niitä pitää vielä vähän odotella, kun eivät vielä ole kypsiä.

2 kommenttia:

  1. Ihana lammas, mukava kainalo kaveri:)
    Sama täällä meillä kolmessa puussa yhteensä kaksi omenaa, sitähän sanotaan että omenapuu huilaa välillä, mutta pitääkö niiden kaikkien huilata yhtäaikaa:))

    VastaaPoista
  2. Mainio lammas!!! Ihania omenoita!!

    VastaaPoista