sunnuntai 11. elokuuta 2013

Aurinkoista sunnuntaita

Vaikka säätiedotus lupaili enempi kosteaa sunnuntaita, niin ainakin meillä on aurinko paistellut kokopäivän. Minulle on paistanut muutenkin, kun olen saanut myhäillen katsella uutta mattoani. Tänä aamuna päättelin kuteen päät piiloon ja levitin uurastukseni tuloksen lattialle. Kiva siitä tuli.Kauhavan Kangasaitan Esteri-ohjetta soveltaen virkkasin mattoni. Trikookudetta ja kympin koukku. Halkaisijaksi tuli n. 130 cm ja painoa reilu 3 kg. Kuvista poiketen väri on tummempi, rauhallisen sininen. Melkein voisi mattoani kutsua mustikaksi.
Lapsilla alkaa huomenna koulu ( niin minullakin). On se kesä taas kiitänyt ohi vauhdilla. Sain idean vähän koristella lasten sisäkenkiä tuonne kouluun. Jos vaikka olisi omat helpompi löytää niiden kymmenien "croksien" joukosta.Ei nuo solmunauhat varmaankaan kauan kengissä pysy, on tuo koulumaailma sen verran vauhdikasta nykyään.

Aurinkoisen suunnuntain kruunasi vielä ystävät, jotka toivat minulle tälläisen pussin kotiovelle asti.


 Iso muovikassillinen käyttämättömiä klipsuja, kunhan vain irrottelen ne kansista ja alan virkata.

3 kommenttia:

  1. Kyllä siun mattosi on kaunis, mie ihailen näitä virkattuja mattoja, mutta en itse uskalla aloittaa, pelkään että käy liikaa käsien päälle.
    Mitä kaikkea ihanaa sie noista klipsuista saatkaan tehtyä.
    Mukavaa koulun alkua:))

    VastaaPoista