torstai 17. tammikuuta 2013

Mitäköhän sitä tekisi

Viime päivät olen viihtynyt paremmin peiton alla lukemassa kuin käsitöitä tehden. Jotenkin on niin monta hommaa kesken, ettei mikään tunnu edistyvän. Ois huivia, pipoa, peittoa...


No kyllähän tämmöinen huivi valmistui. Tuubihuiviko tämän nimi nyt on, kun se on päistään yhteen ommeltu. Paksusta langasta virkkaamalla tehty, kiinteitä ja pylväitä. Nuo kivat raidat tulee siitä, että virkkasin vain silmukan takareunaan.Tätä lankaa olisi vielä toinen kerä, josta suunnittelin pipoa. Kolme mallia olen jo tehnyt ja kaikki purkanut. Tuntuu, että minun päähäni ei pipot sovi.  Mutta enköhän vielä jonkinlaisen lämmittimen korvilleni tästä saa.

Yhden kirjankin taas ostin. Joulupukiltakin jo vähän toivoin tätä patalappukirjaa, mutta en vissinkään ollut viime vuonna tarpeeksi kiltti. Nyt kuitenkin kirja oli Juju-kerhon kuukaudenkirjana, ja sain sen sittenkin. Ihania patalappuja. Kunhan jonkun noista keskeneräisistä töistäni saan valmiiksi, niin sitten patalappuja alan koukuttamaan.3 kommenttia:

 1. Kaunis väri sulla tossa tuubi huivissa! Mulla sama ongelma, et olis jonkun verran keskeneräsii....Tällä hetkellä teen kynsikkäitä, joita en ole aiemmin tehnytkään :) Ja Hei mäkin olen Juju-kerhossa, aikas paljon kirjoja hyllyssä :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo kerho on vähän liiankin kiva, noita kirjoja on kertynyt hyllyyn jo jokunen.

   Poista
 2. Tykkään huivisi mallista ja väristä.
  Jujuilu täälläkin, hyödyllisiä kirjoja hyllyssä.

  VastaaPoista