sunnuntai 15. elokuuta 2021

Kesä 2021

 Tämä kesä on ollut kyllä melkoinen. Varmaan melkein kaikille lomalaisille on osunut hellepäiviä, aurinkoa ja paahtavaa kuumuutta. 


Ei paljon ole jaksanut muuta, kuin katsella pilvia ja pyyhkiä hikikarpaloita otsalta. En valita, mutta...paljon jäi tekemättä mitä suunnitteli. Mutta niinhän sitä lomalle paljon suunnittelee ja sitten vaan nauttii hetkistä, kun ei tarvitse mitään tehdä.Mökkeiltiin paljon, nautittiin lämpöisistä uintivesistä, loppukesästä sai kerätä mökinpihalta mustikoita. Ja vaikka hiki virtasi pitihän sitä vadelmiakin hakea metsäaukealta.Kotona kasvimaalla on kasvanut kaikenlaista. Hääpäivän kunniaksi perunamaasta löytyi täydellinen sydän.

Yhtenä sunnuntaina ajeltiin Mänttä-Vilppulaan Serlachius-museoille. Perheen nuori halusi nähdä Banksyn näyttelyn. Oli kyllä kiva näyttely ja hienoa nähdä myös museon muu upea taidekokoelma. Banksy tuntui vetävän melkoisesti väkeä Mänttään.Mukava kesä ja nyt voi vaan odotella syksyn alkavia kässäkursseja, kun uskaltauduin ilmottautumaan parille Wellamon kurssille. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti