lauantai 10. huhtikuuta 2021

Kaapin kätköistä

 Minulla on jo vuoden päivät ollut kaappien kätköistä projekti. Yritän tuhota (tai paremminkin tehdä jotain hyödyllistä tai hyödytöntä) kaappeihin, laatikoihin,sängyn alle jemmaamille aarteille(tai rojulle, mitä me käsintekijät emme vaan voi heittää pois, kun sitä voi vielä joskus tarvita).

Nyt eteeni eksyivät värikkäät hexagon kangastilkut, valmiiksi pahvi malleihin harsittuina. En kyllä yhtään muista mitä näistä aika karsean värisistä paloista olin suunnitellut tulevan. Nämä ovat pyörineet jo melkein 20 vuotta nurkissa, muutaman kerran olen ne levitellyt ja katsellut joskos niistä jotain vielä tulisi. Nyt otin pussin käsiini, jos vihdoin heittäisn ne roskiin.Mutta...


Meille on eksynyt aika paljon mainoskasseja messuilta, monet  sellaisia, joita ei edes huvita käyttää isojen logojen tai vääränlaisten kuvien takia. Nykyisin nuo kassit alkavat olla kankaisia ja ihan kestävän tuntuisia. Niinpä otin yhden mustan kassin, johon nuo värikkäät hexagonit sopisivat. Ompelin ensin hexagonit toisiinsa, ja sattumalta niistä tulikin ihan oikean kokoinen tilkkupinta, joka oli aika helppo kiinnittää kassiin.


Tästä tuli oikeastaan kivempi kuin aavistinkaan, varmasti käyttöön. Mutta yhä noita kuusikulmioita jäi, joten saavat vissiinkin vielä pyöriä kaapissa, ainakin jonkinaikaa.1 kommentti: