lauantai 17. tammikuuta 2015

Käpyilyä

Päätin joulunpyhinä opetella käpyilemään. Syksyllä ostin heräteostoksena käpyilykirjan ja sitten mietin mistä saisin kävyn. En ole kovasti tehnyt ostoksia verkossa, mutta nyt oli pakko. Löysin sitten verkkokauppa Kirjokkaan. Tilasin muutaman kävyn ja täytyy sanoa, jos tämä verkkokauppa on näin helppoa ja toimivaa, niin voisi useamminkin uskaltautua ostoksille. Tavarat olivat postilaatikossa heti seuraavana päivänä, kun olin tilauksen jättänyt.


Itse käpyilyyn piti kyllä keskittyä. Pelkästään tuon kirjan avulla en osannut aloittaa, joten piti katsahtaa You Tube:n tarjontaa. Ja löytyihän sieltä monta monenmoista videota, joista sai apua. Haku sanaksi kun laittoi "tatting". 

Aika kivaa solmujen solmiminen on. Pitäisi nyt vain tehdä ja tehdä niin työnjälki vähän paranisi. Parasta tuossa on, että kävyn voi ottaa vaikka taskuun ja käpyillä sitten missä vain.

2 kommenttia:

  1. Käpyily on kiehtova harrastus. Myös minä kaivoin äskettäin esiin vanhat sukkulani ja ajattelin elvytellä harrastusta. On mukavaa löytää muita harrastajia.

    VastaaPoista