torstai 23. tammikuuta 2014

Löytöjä

Käväisin paikallisella kirppiksellä. Arjen Aarteet on kivan siisti ja mukava tunnelmainen kirppis tuossa kävelymatkan päässä. Tällä kertaa löytyi kassillinen ostettavaa.


Nuo lehdet piti ottaa, kun olivat euron kipale, niissä on kirjontamalleja ja muutakin käsityötä. Vaikka espanjaa ovatkin, niin hyvät kaavakuvathan kertovat kaiken tarpeellisen. Sitten tuossa on pari vanhempaa käityökirjaa. Tuo isompi ja vanhempi Suuri ompelu-ja käsityökirja maksoi 50 senttiä. Sitten nuo lankavyyhdit on ohuen ohutta puuvillalankaa. Ajattelin virkata jonkin kauniin pitsipöytäliinan. Täytyy tosin käydä ostamassa ensin niin ohut virkkuukoukku. 

Kävin myöskin Tiimarin tyhjennysmyynnissä. Ja sieltä ostin mm. cernit-massaa. Olen nähnyt, että tuolla massalla on tehty virkkuukoukuille varsia. Joten ajattelin kokeilla saksien korjaamista tuolla uunissa kovetettavalla massalla. Noista lähes uusista saksista onnistuin murtamaan toisen kahvan, niin ettei niillä oikein pystynyt leikkaamaan. Nyt päälystin siis tuon rikkinäisen kahvan tuolla massalla ja eikun saksiosa uuniin. Hyvinhän se siellä kovettui ja ainakin kevyttä leikkaamista tuntuvat kestävän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti