perjantai 1. maaliskuuta 2013

Puuhastelua

Jo muutaman päivän on ollut inspiraatio ja motivaatio karkuteillä. Tuntuu, ettei ole mitään saanut tehtyä eikä oikein innostakkaan tehdä mitään. Tosin kun otin kameran käteen ja aloin näpsiä kuvia, niin löytyihän sitä kuvattavaa.
Tänään on ompelukone surissut, niin että poju on sanonut minun meluavan liikaa. Pojan tilkkupeittoa olen valmistellut.Kuvista näkee, ettei ompelupöytäni ole siisteimmästä päästä. Hyvä kun kone tuohon pöydän nurkalle mahtuu. Mutta kyllä peitosta joskus valmista tulee.

Nopeasti neuloin itselleni pannan Dropsin harmaasta Delight-langasta, joka tarttui mukaan Kärkkäiseltä. Mallineule on Pieni suuri neulekirjasta.Mielenkiintoista kuvata omaa päätään.

Tyttösen kanssa tehtiin pari tipusta. Käytiin viikolla Tiimarissa ja siellähän oli jo pääsiäiskoristeet esillä, niin innostuttiin mekin tekemään tupsukehikoilla tipusia.


Kirppikseltä löysin tämmöisen vanhan ristipisto lehdykkeen. Ei nuo ohjeet niin kiinnostanut, mutta välissä oli "muovista aidaa" tai jotain sellaista pohjaa mihin pistellä pistoja. Ajattelin että tosta voisi tehdä vaikka kirjanmerkkejä.2 kommenttia:

  1. Siullahan on vaikka kuin monta mielenkiintoista työtä , peitosta tulee varmasti ihana.
    Voi kun olisikin ompelupöytä,nyt kone on kapissa, kankaat toisessa ja keittiönpöydän kulmalla ommellaan.

    Ihania nostalgisia tipuja, tuollaisia tehtiin lapsuudessani.

    VastaaPoista
  2. Sillon kun ompelen oikein innolla, minunkin ompelupöytäni on aivan sekaisin ja koko huone itseasiassa heheh....Tipusi ovat suloisia siispä pääsiäistä odottelemaan!!

    VastaaPoista